This is my yacht timer gallery.

I have collected yacht timer for many years. The main part of my passion is the hunt for rarities. Once the hunt is over, most of the thrill is gone. So i have chosen an interchangeable collection, where pieces can be sold so new can be added. You will find an estimated market value in all desciptions of the watches, and if you wish to own a watch from my collection, don’t hesitate to contact me through the contact page.

Citizen Promaster C800 Tap Light
Et digtal/analog yacht timer fra Citizen’s Promaster serie, med en speciel ‘tap light’ function der tænder lyset på man banker på glasset med neglen. Et af de eneste Citizen yacht timers med back-light.
Markedsværdi:
Som på billedet: 1500 DKK (SOLGT)
Perfekt stand: 2500

Seiko Silver Wave Yacht Timer

Denne digitale yacht timer er anset som et af mest sjældne digital ure der findes, kun overgået af sin tvilling ‘astronatuen’. Uret er ekseptionel kvalitet, pakningen på bagskiven er så tyk som i en gammel påhængsmotor – den holder tæt.
Markedsværdi:
Som på billedet: 2000 kr. (SOLGT)
Perfekt stand: 5000 kr.
Casio Yacht Timer WR100M (AW-513)

Dette ur er yderst sjældent da det er et af de få Casio yacht timers i rustfri stålkasse – hvor de normalt er lavet i plast.
Markedsværdi:
Som på billedet: 2000 (SOLGT)
Perfekt stand: 3000

CASIO TRW-31
Det mest klassisk digtital yacht timer.
Markedsværdi:
Som på billedet: 700 (SOLGT)
Perfekt stand: 1000

LOCMAN Match-Race
Italiensk yacht timer i titaniums kasse.
Markedsværdi:
Som på billedet: 3000
Perfekt stand: 4500Benson & Bentley Yachting Timer
Markedsværdi:
Som på billedet: 2000
Perfekt stand: 4000
CASIO Yacht Timer (AW-300)
Dette er plast-lillebroderen til AW-513. Samme funktioner som sin storebroder, set sjældent men oftere end sin storbror.
Markedsværdi:
Som på billedet: 800
Perfekt stand: 1000
Citizen Promaster Sailhawk Eco-Drive “Stars&Stripes”
Citizen producere et specielt for hver America’s Cup der afholdes. Dette er fra 2003. Sailhawk-serien har flere funktioner en nogen andre ure, udover den obligatoriske yacht timer er der også 30 indbyggede tidszoner, selvopladeligt batter, retractable hands, power-saver funktion og meget mere. Ekstrem høj kvalitet og super funktionelt.
Markedsværdi:
Som på billedet: 1900 (SOLGT)
Perfekt stand: 4500
CASIO Yacht Timer (TRW-301)
Dette er storebroderen til TRW-31. Uret har stålkasse og screwdown bagskive.  Simpelt, diskret men fuldt funktionelt i kapsejlads. Ses næsten aldrig til salg.
Markedsværdi:
Som på billedet: 1100
Perfekt stand: 1400
CASIO Yacht Timer (TRW-100)
Denne yacht timer skiller sig ud med sin knald røde start/stop knap. Som andre CASIO yacht timer er halvdelen af displayet dedikeret til visuel nedtælling af en 5-minutters start. 2 halvcirkler tæller ned, øverste tæller sekunder og inderste tæller minutter. Det mest sporty af CASIO’s yacht timers.
Markedsværdi:
Som på billedet:  700
Perfekt stand: 1000
YEMA Yachtingraf ‘America’s Cup France’
Dette meget æstetiske ur er designet og lavet i Frankrig. Denne model er re-designet i forbindelse med Americas Cup 1992 hvor en fransk hold forsøgte at vinde med skipperen Marc Pajot.
YEMA har altid produceret deres egne ure og urværker, både quartz og mekaniske. En overgang var YEMA ejet af Seiko, og dette ur blev produceret i denne periode. Derfor har det et meget lækkert Seiko cal. 8m35 urværk indeni, kendt fra de første Seiko Levante yacht timers, der sener blev til Velatura serien. En dejlig blanding af mekanik og digital.
Markedsværdi:
Som på billedet: 1500 (SOLGT)
Perfekt stand: 3000

YEMA Yachtingraf
Dette meget æstetiske ur er designet og lavet i Frankrig. YEMA har altid produceret deres egne ure og urværker, både quartz og mekaniske. En overgang var YEMA ejet af Seiko, og dette ur blev produceret i denne periode. Derfor har det et meget lækkert Seiko cal. 8m35 urværk indeni, kendt fra de første Seiko yacht timers. En dejlig blanding a mekanik og det digitale.
Markedsværdi:
Som på billedet: 2500
Perfekt stand: 3000

Citizen Promaster “INT’L CODE FLAGS’ Windsurfer (D28A)
Dette er et surfer ur, men har samme funktioner som yacht timers, da windsurfing kapsejlads foregår på samme måde. Unikt med sit firkantede udtryk.
Markedsværdi:
Som på billedet:  2000 (IKKE TIL SALG)
Perfekt stand: 2000


Citizen Promaster “INT’L CODE FLAGS’ Windsurfer (D28B)
Dette er et surfer ur, men har samme funktioner som yacht timers, da windsurfing kapsejlads foregår på samme måde. Specielt design med et rundt ur placeret venstre i forhold til remmen.
Markedsværdi:
Som på billedet:  1400 (SOLGT)
Perfekt stand: 2000

Team ABN/AMRO – Volvo Ocean Race Tidal-timer
Dette ur blev lavet som fan-merchandise da Team ABN/AMRO vandt Volvo Ocean Race 2005/2006. Uret hører egentlig ikke til her, da det kun har stop-ur og tidevands-funtion, og IKKE yacht timer, men det får lov at blive pga. sin oprindelse.
Markedsværdi:
Som på billedet: 400 (SOLGT)
Perfekt stand: 400